Huidbehandelingen

Gepersonaliseerde Huidbehandelingen

Wij hebben een complete lijn van Kalahari producten die op afspraak bij onze salon kunnen worden afgehaald.

FASE ÉÉN

Hydrating Honeybush Skin Treatment

€ 50

De Kalahari honingstruik-gezichtsbehandeling is een diep voedende behandeling met natuurlijke plantenextracten en rijke botanische oliën. De behandeling omvat een ontspannende gezichtsmassage die uw huid hydrateert en verjongt, waardoor deze zacht en soepel wordt. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes en geschikt als verzorgingsbehandeling. Deze behandeling kan een gezichtsmassage omvatten.

Lipid Rich Skin Treatment

€ 50

De Lipid Rich huidbehandeling is een botanisch oliemasker rijk aan essentiële vetzuren die zelfs de meest droge en vochtarme huid hydrateren. Met zachte bewegingen wordt het masker in de huid gemasseerd om het optimaal te hydrateren. Verrijkt met natuurlijke lipiden van Afrikaanse sheaboter, jojoba-olie en rozemarijnolie, die allemaal de natuurlijke huidbarrière herstellen, de Lipid Rich huidbehandeling brengt de droge huid weer tot leven. Geschikt voor alle huidtypes, behalve te vette – en acne-gevoelige huid.

Vitamin C Skin Treatment

€ 65

Dit is een ultraverstevigende anti-aging behandeling die rijk is aan natuurlijke, biologische vitamine C en essentiële antioxidanten. Onze vitamine C, rechtstreeks gewonnen uit de Afrikaanse Baobabvrucht, stimuleert de regeneratie van collageen en elastine, waardoor uw huid er zichtbaar steviger, helderder en strakker uitziet. Geschikt voor alle huidtypes.

FASE TWEE

Revitalising Vita-Gel Skin Treatment

€ 65

De Vita-gel huidbehandeling is een zeer effectieve behandelgel die de huid revitaliseert en verjongt. De effectieve combinatie van Alfa-hydroxyzuren, peptiden en vochtbindende ingrediënten laat de huid zichtbaar strakker, gerevitaliseerd en stralend achter. Geschikt voor alle huidtypes.

Phytic Clay Skin Treatment

€ 65

Het Phytic klei behandelingsmasker is een proactieve behandeling met amandel-, glycol- en fytinezuur afgeleid van sojabonenextract. Het behandelingsmasker richt zich effectief op hyperpigmentatie en verjonging van de huid, waardoor deze zichtbaar verheldert en verjongt. Niet geschikt bij een overgevoelige huid.

Phyto Enzyme Compound Skin Treatment [PEC]

€ 75

De PEC-behandeling is een zeer effectieve; diepreinigende exfoliatiebehandeling met enzymen zoals pompoen in combinatie met glycolzuur. De huid ziet er zichtbaar jonger, schoner en helderder uit. De PEC-behandeling is geschikt voor alle huidtypes behalve de extra gevoelige huid.

AANVULLENDE BEHANDELINGEN

Vitamin C Eye Treatment

€ 15

Als aanvulling op uw gezichtsbehandeling zorgt onze oogbehandeling voor het verbeteren van de contouren en versteviging van de tere huid rondom uw ogen. De biologische vitamine C stimuleert en verbetert de regeneratie van collageen en elastine, waardoor fijne lijntjes en rimpels zichtbaar worden verminderd na slechts één behandeling. Perfect voor vermoeide ogen die een opknapbeurt nodig hebben.

CHEMIPEEL SYSTEMEN – GEAVANCEERDE ZORG

AHA 13% Skin Treatment

€ 89

AHA is een effectieve chemipeel, samengesteld met geconcentreerde Beta- hydroxyzuren en Alpha-hydroxyzuren. Deze behandeling zal de huidverjonging stimuleren en de oppervlakkige exfoliatie versnellen door celmitose te stimuleren. De huid zal er zichtbaar stralender, verfijnder en jonger uitzien. * Deze behandeling wordt aanbevolen na het ondergaan van het GlassGlow behandelingsysteem.

D-AGE 5 Chemipeel Treatment

€ 99

D-AGE5 is een zeer effectieve chemipeel, samengesteld met Bèta-hydroxyzuur en Alfa-hydroxyzuren. De toepassing revitaliseert de huid door dode huidcellen op te tillen en stimuleert de mitose van de huid. Deze verbinding verfijnt effectief het uiterlijk van de fijne lijntjes, ontrimpeld poriën en zal het huidoppervlak zichtbaar verjongen terwijl huidverkleuring wordt geminimaliseerd. De huidtextuur ziet er gladder en stralender uit.

Microneedling

€ 115

De dermapen is een geautomatiseerd micro needling systeem dat de natuurlijke collageen en elastine stimuleert door middel van een collageen inductie proces. Het is een minimaal invasieve huid verjongende behandeling met een snelle hersteltijd en is ontwikkeld voor de stimulatie van de collageen en elastine productie van het lichaam. De Micro-kanalen vormen paden waardoor de effectieve ingrediënten uit de producten dieper kunnen penetreren en beter worden opgenomen. De huid neemt deze kanaaltjes waar als wondjes, waardoor het natuurlijke genezingsproces wordt gestimuleerd.

Geschikt voor alle huidtypes met uitzondering van een gevoelige huid.

 

Voordelen microneedling

  • Zichtbare verjonging van de huid
  • Liftend en verstrakkende en verstevigende resultaten
  • Minimaliseert verschijning van vergrote porien en verkleint acne littekens
  • Vermindert fijne lijntjes en rimpels
  • Herstel huidschade door de zon
  • Verstevigt dunne, op crêpe lijkende, huid onder de ogen en over het hele gezicht
  • Vermindert littekens door acné

 

 

Voor elk van de Micro-needling treatment protocollen geldt dat de cliënt eerst de K Phyto-Ceutical Skincare retail producten voor 3 weken thuis gebruikt moet hebben.