Over Ons

Over Lime Skin Studio

Lime Skin Studio is gespecialiseerd in gepersonaliseerde gezichtsbehandelingen speciaal voor de behoefte van uw huid. Met de Zuid-Afrikaanse huidverzorgingsproducten van het merk Kalahari bereiken we geweldige resultaten. 

Bij Lime Skin Studio geloven we in gezondheid waarbij huidverzorging net zo belangrijk is als een gezonde levensstijl, gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging. 

Lime Skin Studio is opgericht door Irena Botes, zij is geboren in Tsjechië. Irena heeft meer dan 15 jaar ervaring opgedaan op het gebied van huidbehandeling. De interesse om te reizen heeft haar naar verschillende delen van de wereld gebracht waar zij haar beroep heeft kunnen uitoefenen, maar ook ervaring heeft opgedaan in de horeca en op het gebied van klanttevredenheid. 

Zuid-Afrika werd het “thuis” van Irena voor bijna 15 jaar. Tijdens haar verblijf had zij het voorrecht om te werken en haar kennis te verbreden in één van de mooiste horeca-resorts van het land. In 2017 verhuisde Irena met haar man Jacques naar Nederland om in Leiden te gaan wonen. 

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Lime Skin Studio!

geronimo-giqueaux-dCSGQarpkQ8-unsplash

Het Kalahari Verhaal

Carina Franck, oprichtster en directrice van Kalahari Lifestyle International groeide op op een boerderij in Afrika dicht bij de natuur. Zij bestede haar dagen met het ontdekken van de mysteries in haar persoonlijke speeltuin “de woestijn”. Haar nieuwsgierige aard leidde haar naar vele oude geheimen over gezondheid en welzijn in relatie met de natuur die generaties lang verborgen zijn geweest in de woestijn.

Zij bouwde een diepe band op met de lokale Khoi San families welke haar leerde dat “als we allemaal delen, zullen we altijd genoeg hebben”. Deze ervaringen in de jeugd van Carina ontwikkelde bij haar een passie voor het delen van deze voorzieningen uit de natuur met de wereld. Na op de voorhoede te hebben gestaan van de snel ontwikkelende, internationale schoonheidsindustrie van de laatste decennia, erkende Carina dat de verwachtingen van de moderne eco-vriendelijke klant aan het veranderen zijn. Dit inspireerde haar om een productlijn voor de huid en het lichaam te ontwikkelen van wereldklasse die niet alleen de voordelen van de natuur der aarde bewijzen maar ook de unieke zintuiglijke ervaringen van Afrika demonstreren.

Dit kenmerkende assortiment is meer dan een geavanceerde natuurlijke behandeling. Het is een ervaring van Afrika zelf – de kleuren van de aarde, de ruwe texturen en de zeldzame geuren, allemaal verpakt in levensgevende goedheid. De Kalahari levensstijlervaring is een intieme reis die de oude geheimen van Afrika naar de klant brengt door middel van aanraking, geluid, geur en visuele interactie. Elke behandeling is uniek op maat gemaakt om aan de behoeften van het individu te voldoen en de ultieme behandelervaring te creëren. Met alleen natuurlijk geoogste botanische ingrediënten, hebben Carina en haar team van ontwikkelaars de eenvoudige goedheid van Gods schepping in elk Kalahari product vastgelegd.

Superieure plantaardige oliën en fyto-effectieve extracten worden samengevoegd tot hoogwaardige huidverzorgingoplossingen die uw huid herstellen en voeden. “De aarde en haar prachtige natuur zijn een geschenk van God. Ik heb mijn leven gewijd aan het ontdekken hoe we het in ons voordeel kunnen gebruiken, zonder het schade toe te doen.”Kalahari Lifestyle dringt aan op het gebruik van alleen gerenommeerde fyto-handelsorganisaties en gecertificeerde duurzame bronnen. Onze strenge eco- bewustzijnsprotocollen zorgen voor de veiligheid van de kwetsbare Afrikaanse ecosystemen. Kalahari Lifestyle is een origineel merk dat de innovatieve fyto samenstelling combineert met fyto cosmetologie voor een authentieke Afrikaanse botanische ervaring.

Kalahari & Wetenschap

De Kalahari levensstijl loopt voorop bij de ontdekking en ontwikkeling van nieuwe Afrikaanse botanische verbindingen door nauw samen te werken met verschillende Zuid-Afrikaanse universiteiten en hun wetenschappelijke afdelingen. Afrikaanse inheemse plantenkennis wordt voortdurend bestudeerd om de werkzaamheid van oude botanische remedies vast te stellen en om de mogelijkheid te onderzoeken om deze verborgen therapieën die generaties hebben overleefd, ten voordele van iedereen uit te breiden.

De inheemse bevolking van Afrika heeft een grondige kennis en begrip van hun omgeving ontwikkeld, waardoor ze al hun voedsel en medicinale behoeften uit de natuur kunnen halen. Ze hebben tienduizenden jaren kunnen gedijen in enkele van ‘s werelds meest uitdagende omgevingen door hun uitgebreide kennis van lokale planten; deze informatie is van generatie op generatie doorgegeven en waarborgde hun voortbestaan.

De noodzaak om een verbinding te ontwikkelen tussen het verleden en het heden waarin we de voordelen van traditionele planten kunnen begrijpen, is vandaag belangrijker dan ooit tevoren. Het is hier dat het merk Kalahari zichzelf heeft gepositioneerd als een voorziening die zorgt voor de levering van het beste van wat de Afrikaanse fauna te bieden heeft aan de consument.