Rijpe Huid

Definitie:

Biologisch gezien begint de huid bij vrouwen vanaf de leeftijd van 25 jaar te verouderen. Meestal vertoont de rijpere huid tekenen van verhoogde droogheid, prominente rimpels en verslapping als gevolg van verloren elastine en collageen. De rijpere huid zal er ook dunner en dof uitzien, met een ongelijkmatige teint.

Een rijpe huid begrijpen:

Naarmate we ouder worden, vertraagt de talgproductie van onze huid, verloopt de stofwisseling van de cellen langzamer en neemt het actieve aantal fibroblasten af, inclusief de synthese van collageen. Omgevingsfactoren zoals blootstelling aan de zon (waaronder extreem warme en koude temperaturen), hormonale veranderingen, medicatie, chronische ziekten, tabak, alcohol, stress en vermoeidheid of het gebrek aan slaap hebben een enorme impact op de rijpere huid.

Gerichte oplossingen:

De thuiszorg- en professionele behandelprotocollen van Kalahari zijn speciaal ontwikkeld om een goede oplossing te bieden voor een volwassen huidtype. Onze formuleringen bevatten een combinatie van superieure antioxidanten die de activiteit van vrije radicalen vertragen, de huiddichtheid verbeteren, verstevigen, strakker maken, het hydratatieniveau van de huid verhogen en een droog, dof uiterlijk verlichten. De rijpere huid zal profiteren van onze rijke botanische formules, waardoor deze glad en gevoed aanvoelt.